Vulkana vinter

Fjord Cruise

Fjord Cruise

Vulkana er ei tradisjonell norsk fiskeskøyte bygget på Lista i 1957. I ca 50 år tjente båten som fiskebåt. Hun har vært på brisling, sild og makrell fiske i Nordsjøen. Rundt kysten av Lofoten fisket hun torsk og sei, mens på sommeren driftet den med hvalfangst rundt Bjørnøya og ved iskanten nord for Svalbard. I 2007 skulle båten kondemneres da fiskekvoten ble solgt til en større båt, helt til vi bestemte oss for å redde den vakre gamle skøyta.
Arkitekt Sami Rintala redesignet båten fra ei kondemnert gammel skøyte til et flytende nordisk spa komplett med saltvann stamp, finsk vedfyrt badstue, Hamam(dampbad), et japansk inspirert zen lounge og et fantastisk kjøkken. Alt du trenger for en perfekt, avslappende kveld mens dere seiler stødig i fjorden rundt Tromsø omringet av vakker natur.

Vi er stolte av å levere en helt unik velvære opplevelse til våre gjester i arktiske omgivelser med en velsmakende middag laget på norske råvarer. Bli ønsket velkommen ombord på kaia av mannskapet, og senk skuldrene i loungen med en velkomstdrink. Du finner badekåper, håndklær og flip flops i skifterommet hvor du gjør deg klar for en flytende spaopplevelse.

Vi kan tilpasse og skreddersy en unik opplevelse hvor dere kan rense kroppen i våre varme kilder, slappe av i badstuen eller la deg drømme bort i hammamen. For friskuser er det mulighet for å hoppe i havet midtfjords.

Ta kontakt på post@vulkana.no for booking.