In Arctic spa, Vulkana Autumn

BODØ

Go Ættmidda basstu

01 og 02. august

Fra 16.00-18.00

Ta turen langs kaia i Bodø og finn Vulkana. Hun ser kanskje ut som ei gammel fiskeskøyte, men på innsiden skjuler det seg en arktisk spabåt.

Nordnorsk sommervær, varm badstue og en avslappende atmosfære som skapt for en liten døs. Sett hverdagen på vent noen timer, senk skuldrene og nyt utsikten fra panoramavinduet i badstua mens du dagdrømmer deg bort til fjerne steder og spennende eventyr.

Vi fyrer opp badstua, og vårt vertskap ønsker dere velkommen ombord. Verten serverer Vulkanas hjemmelagde velkomstdrink og gir dere en innføring i tradisjonelle badsturitualer.

I tråd med de nordiske badsturitualene anbefaler vi minst tre sykluser med oppvarming og nedkjøling. For de som føler seg litt ekstra vågal, anbefaler vi at siste nedkjøling er et lite svalestup i fjorden. Båten ligger til kai under hele oppholdet som alltid sørger for rolige farvann og en avslappende atmosfære.

Restaurantområdet og baren er åpen, og her setter verten frem kaffe, te og snacks på huset. Andre drikkevarer er tilgjengelig for salg.

En maks grense på ti gjester sørger for at hver gjest føler seg ekstra sett og velkommen. Vi har håndklær klare til dere, og badekåper tilgjengelig for leie. Ta med deg eget badetøy, og tilbring ettermiddagen sammen med oss.

Velkommen ombord!

Pris per gruppe opptil 8 personer

3900 NOK

Prisen inkluderer:

  • Vedfyrt finsk badstu komplett med panoramautsikt
  • Håndklær
  • Flip-flops
  • Kaffe,te & snacks

More tours

Take a look at other tours we can offer you:

Start typing and press Enter to search