Vulkana vinter

Julebord med varme kilder

Julebord med varme kilder

Våre kokker og vertskap disker opp med en hel-aftens julebord opplevelse ombord i Vulkana. Kvelden starter med en hyggelig velkomst og gløgg foran peisvarmen i Zen-Loungen under dekk. Her får dere en liten historie om Vulkana og en introduksjon av båtens fasiliteter.

Vi starter kvelden med å servere en 3-retters middag med de beste lokale råvarer. Vi avrunder middagen med en minikonsert fra en av våre artistvenner.

Videre utover kvelden kan dere nyte en cocktail i Zen Lounge eller så kan de som ønsker benytte seg av alle spa fasilitetene ombord.

I akterenden av båten finner du vår oppvarmede saltvannsstamp. Den vedfyrte badstuen har panoramautsikt mot Tromsdalstinden. Under dekk finner du vår behagelige, tyrkiske dampbad / Hammam med oppvarmede fliser og kaldkulp. I samsvar med tradisjonelle badstueritualer anbefaler vi minst tre sykluser med oppvarming og avkjøling. Vertskapet ombord hjelper gjerne de av gjestene som ønsker å få mest mulig ut av sin arktiske badeopplevelse med bistand til en kjapp dukkert i havet.

Båten ligger fortøyd ved kaien i Tromsø under hele oppholdet. Det er rolig vann og ro under ditt opphold ombord.

Dersom dere er en mindre gruppe, ta kontakt på mail eller telefon, så finner vi en løsning. Ved spesielle behov, eller andre spørsmål. send en mail til post@vulkana.no eller ring + 47 911 00 626.

Hva må man ha med? Ta med badetøy

Hvor ligger Vulkana? Den ligger ved kai i Søndre Tollbodgate 3 i Tromsø Sentrum.