In Arctic spa, Vulkana Autumn

BODØ

Kontrabasstu

01 og 02. August

Fra 20.00-22.00

Ta turen langs kaia i Bodø, og finn Vulkana. Hun ser kanskje ut som ei gammel fiskeskøyte, men på innsiden skjuler det seg en arktisk spabåt.

Nordnorsk kveldssol, varm badstue og kontrabass! Dette er spa aktiviteten for deg som ønsker en badstueopplevelse av en annen verden. Senk skuldrene, nyt utsikten fra panoramavinduet ombord og la deg forføre av kontrabassens vakre melodi. Bedre blir det rett og slett ikke!

Vi fyrer opp badstua, og vårt vertskap ønsker dere velkommen ombord. Verten serverer Vulkanas hjemmelagde velkomstdrink og gir dere en innføring i tradisjonelle badstueritualer.

I tråd med de nordiske badstueritualene anbefaler vi minst tre sykluser med oppvarming og nedkjøling. For de som føler seg litt ekstra vågal, anbefaler vi at siste nedkjøling er et lite svalestup i fjorden. Båten ligger til kai under hele oppholdet som alltid sørger for rolige farvann og en avslappende atmosfære.

Restaurantområdet og baren er åpen, og her setter verten frem kaffe, te og snacks på huset. Andre drikkevarer er tilgjengelig for salg.

En maks grense på ti gjester sørger for at hver gjest føler seg ekstra sett og velkommen. Vi har håndklær klare til dere, og badekåper tilgjengelig for leie. Ta med deg eget badetøy, og tilbring kvelden med oss.

Velkommen ombord!

På grunn av COVID-19 vil dessverre resten av båten være utilgjengelig for bruk. Ved ti personer vil vi sørge for god rullering på badstua.

Pris per gruppe opptil 8 personer

3900 NOK

Prisen inkluderer:

  • Finsk vedfyrt badstue
  • Intimkonsert med kontrabass
  • Flip-flops
  • Håndklær
  • Kaffe, te og snacks

More tours

Take a look at other tours we can offer you:

Start typing and press Enter to search