In Arctic spa

Fra 04.juni til og med 28.juni

“Midt på dagen” basstu

Torsdag til Søndag

Fra 14.00-16.00

Ta turen langs Bangsundbrygga og finn Vulkana. Hun ser kanskje ut som ei gammel fiskeskøyte, men på innsiden skjuler det seg en arktisk spabåt.

Nordnorsk sommervær, varm badstue og lokal sydenfølelse på kaia i Tromsø! Sett hverdagen på vent noen timer, senk skuldrene og nyt utsikten fra panoramavinduet i badstua til Norges vakreste spabåt.

Vi fyrer opp badstua, og vårt vertskap ønsker dere velkommen ombord. Verten serverer Vulkanas hjemmelagde velkomstdrink og gir dere en innføring i tradisjonelle badstueritualer.

I tråd med de nordiske badstueritualene anbefaler vi minst tre sykluser med oppvarming og nedkjøling. For de som føler seg litt ekstra vågal, anbefaler vi at siste nedkjøling er et lite svalestup i fjorden. Båten ligger til kai under hele oppholdet som alltid sørger for rolige farvann og en avslappende atmosfære.

Restaurantområdet og baren er åpen, og her setter verten frem kaffe, te og snacks på huset. Andre drikkevarer er tilgjengelig for salg.

En maks grense på ti gjester sørger for at hver gjest føler seg ekstra sett og velkommen. Vi har håndklær klare til dere, og badekåper tilgjengelig for leie. Ta med deg eget badetøy, og tilbring formiddagen sammen med oss!

Velkommen ombord!

Pris per gruppe opptil 10 personer

3900 NOK

  • Finsk vedfyrt badstue
  • Kaffe, te og snacks
  • Flip flops
  • Håndklær

More tours

Take a look at other tours we can offer you:

Start typing and press Enter to search