In Reviews

Pirates of the Lyngsalpene

Storslagne nord-norske naturopplevelser rett i fleisen. Måltider som kan tilfredsstille enhver gourmet etter en tur i spa-avdelingen? På en tidligere fiskeskøyte? Dette måtte vi se nærmere på!

21. September 2017

Vi jakter etter opplevelser vi ikke kommer til å glemme så lett! Små perler som kan tas frem etterpå og gjenoppleves igjen og igjen. Sjelfulle, autentiske opplevelser som ikke er helt A4! Vulkana passer fint inn i vår ønskedrøm-bok!

Etter en sen kveld med kompisene våknet Erlend opp med en urolig følelse i kroppen. Plutselig gikk det opp for ham hva som hadde skjedd kvelden før. Å kjøpe en skøyte usett virket plutselig ikke som en så god ide likevel.

Hva hadde han tenkt på? Men! Når de de fleste hemninger og kritisk tenking forsvinner kan geniale ting skje. Hvis man er veldig heldig.
Erlend karret seg av gårde for å se på det nyinnkjøpte vidunderet mens kvalmen skyllet over han da realitetene begynte å sive inn. På brygga i Botnhavn på Senja sto nordlendingen og svaiet mens kona satt i bilen. Hun var ikke akkurat vilt begeistret for mannens siste innfall…. Foran Erlend lå den 50 år gamle fiskeskøyta som ikke helt sto til forventningene. Nordlendingen innså at foran ham lå et hav av arbeid. Heldigvis har Erlend vært ute en vinternatt før, og her var det bare å tenke løsninger og komme igang.

(Erlend Mogård-Larsen står bak Raketten og RakettNatt i Tromsø, by:Larm, SALT, Slottsfjell Festivalen og er med initiativtaker bak Vippa)

DREAMBOAT!

I dag er Vulkana en flytende drøm med mannskap som er klare for å gi deg en opplevelse av de sjeldne. Maten er et høydepunkt, selv for kresne foodies, og foran peisen (!) kan du nyte gode viner mens du venter på oppvartningen for  både kropp og sjel.
Komfortable lugarer med plass for opptil 12 personer, den 50 år gamle fiskeskøyta er bygget om til et eventyr av velvære. Vulkana er 73 fot lang og 6 m bred og inneholder både zen lounge, vedfyrt sauna, hammam, badestamp på dekk, stupetårn og lugarer med mer. Når du er klar for action venter kajakk, havfiske, stisykling, brevandring og fine fjellturer – alt etter hva ønske og sesong tillater.

KJENDISINVESTORER

Anne Lindmo og mannen er ombord i form av en 30% eierandel, sånn kan det gå når man blir vilt begeistret og skuta er på rett kjøl på alle måter!

«It may sound like a scene from Skyfall, but you can live out your Bond fantasies for real on this ship in Norway», skriver The Guardian.

INDIVIDUELLE TURER – LEI BÅTEN SELV!

Her er det rom for skreddersøm, bestem selv hvor ferden skal gå og hva slags program som skal tilbys. Perfekt for en kameratgjeng eller bedrifter som skal viser kunder hva Norge kan tilby.

KILDE: Happy Landing

KILDE/SOURCE: Happy Landing

More tours

Take a look at other tours we can offer you:

Start typing and press Enter to search