En unik opplevelse i ❤ av Tromsø

Vulkana Spa

Den ultimate spa

Den ultimate spa-opplevelsen får du på et ombygd hvalfangerfartøy bygget i 1957.
Du får tilgang til vårt vedfyrte boblebad, en tradisjonell, vedfyrt finsk badstue, tyrkisk hamam og isbading.
Oppholdet inkluderer en myk badkåpe, håndkle og tøfler.

Vulkana spa er den perfekt behandling for sinn, kropp og sjel, og du finner oss midt i hjertet av Tromsø. En minnerik opplevelse fra nord som du ikke vil gå glipp av.

Supper club

Vulkana Supper Club

En luksuriøs og annerledes matopplevelse

Kun tolv gjester rundt ett enkelt bord. Det beste av Europas kulinariske talenter. Et renovert gammelt hvalfangstfartøy fra 1957 bygd om til en topp moderne og fullt fungerende spa-båt.

Nyt en unik og smaksfull meny, akkompagnert av en perfekt matchet vinkombinasjon og tilgang til velvære-området. Dette er ikke en restaurant... det er et rom for samtale, avslapning og mat.

Vulkana Supper Club handler om kraften i samhold og forbindelser, om å skape nye minner, og om å bringe gastronomi et nivå som går utover det å spise. 

Om Vulkana

Vulkana ble bygget i 1957, designet for sesongfiske. Om sommeren fisket hun sild, mens det om vinteren ble lagt drivgarn etter torsk og sei. Om våren jaktet hun hval rundt Spitsbergen. I 2009 redesignet arkitekten Sami Rintala fartøyet omhyggelig ved å bruke hennes tradisjonelle form. Der det en gang ble lagret 60 tonn torsk, er det nå en japansk inspirert Zen Lounge og en tyrkisk hamam. Hoveddekket har en vedfyrt badstue og en restaurant med plass til opptil 12. Et utsiktsterrasse og et boblebad er tilgjengelig på dekk. Når MS Vulkana er ved kaien kan du nyt vårt spa. Finn et passende tidspunkt for deg og vennene dine til å nyte våre fasiliteter.

Din Vulkana-opplevelse

La oss skreddersy din Vulkana-opplevelse. Bli med når vi forlater Tromsø havn og går inn i fjordene for å finne nye eventyr.

Med båt kan vi nå deler av Lyngsalpene som få andre har tilgang til. Fra Vulkana kan vi tilby aktiviteter som golf, sykkel, ski og fiske i forbindelse med våre turer.

På Vulkana elsker vi eventyr. Kom og seil og utforsk nordområdene sammen med oss.

Vulkana gavekort

 Et Vulkana gavekort er en unik måte å gi noen et minne for livet

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00
nb_NONorsk bokmål

En salgskampanje

En beskrivelse av kampanjen og hvordan den besøkende kan kreve rabatten