En unik opplevelse i ❤ av Tromsø

Vulkana Spa

Den ultimate spa

Den ultimate most Northern Spa experience on a converted whaling-vessel built in 1957.  Vulkana is moored by the dock in Tromsø. You will have access to the wood-fired hot tub, traditional  wood fired Finnish sauna , Turkish hamman and ice bathing. Towel and slippers are supplied  We have a fully licensed bar. Here snacks and drinks can be ordered.

Vulkana spa er den perfekt behandling for sinn, kropp og sjel, og du finner oss midt i hjertet av Tromsø. En minnerik opplevelse fra nord som du ikke vil gå glipp av.

Supper club

Vulkana Supper Club

En luksuriøs og annerledes matopplevelse

Kun tolv gjester rundt ett enkelt bord. Det beste av Europas kulinariske talenter. Et renovert gammelt hvalfangstfartøy fra 1957 bygd om til en topp moderne og fullt fungerende spa-båt.

Nyt en unik og smaksfull meny, akkompagnert av en perfekt matchet vinkombinasjon og tilgang til velvære-området. Dette er ikke en restaurant... det er et rom for samtale, avslapning og mat.

Vulkana Supper Club handler om kraften i samhold og forbindelser, om å skape nye minner, og om å bringe gastronomi et nivå som går utover det å spise. 

Vulkana Spa and Dinner

Spa with dinner

 Velkommen til en sosial middag og spa på Vulkana. Den perfekte matopplevelsen er når du deler bord med andre. Vår kokk Giorgia Cameresi vil tilberede en sesongbasert meny med en nordisk vri (sterkt inspirert av italiensk mat).

 Vi har en maksimal kapasitet på 12 personer

Vulkana has a fully licensed bar.

Vulkana Events

Din Vulkana-opplevelse

 

Fiske og badstuecruise:

3 timers cruise/badstue med fiske  i fjordene. Dagens fangst vil bli servert. Max 12 people

 Fjørd Spa Cruise 

Unn deg selv total avslapning mens Vulkana cruiser  rundt Tromsøya. Beundre midnattssolen  i sommersesongen og nordlyset i vintersesongen.  fra visningsdekket, boblebadet eller vedfyrt badstue. Max 12 people

Pust med Lene

Vulkana Spabåt
12th April 2023 kl 18
More than a feeling!

Ski og seil

La oss skreddersy din Vulkana-opplevelse. Bli med når vi forlater Tromsø havn og går inn i fjordene for å finne nye eventyr.

  Ski og seil

 Våre skiturer med båt tar deg med på en eventyrlig reise gjennom fjordene der fjellet stiger rett opp av havet. Lyngsalpene tilbyr off-piste skikjøring i et av verdens vakreste områder, hvor du kan stå på ski fra opptil 1800 meter og helt ned til havnivå.

Følgende datoer er tilgjengelige: 

8-12 May 4 dager

12-16 May 4 dager

Middagscruise

Unn deg selv total avslapning mens Vulkana cruiser  rundt Tromsøya. Beundre midnattssolen  i sommersesongen og nordlyset i vintersesongen.  fra visningsdekket, boblebadet eller vedfyrt badstue. Slapp av i Zen Lounge og spis i restauranten (som har plass til 12). Nyt et perfekt måltid midt i  det fantastiske arktiske landskapet rundt Tromsø. 

Golf med båt, sykkelturer, fotturer eller fiske er noen av aktivitetene vi også tilbyr.

På Vulkana elsker vi eventyr. Kom og seil og utforsk nordområdene sammen med oss.

Vulkana gavekort

 Et Vulkana gavekort er en unik måte å gi noen et minne for livet

Om Vulkana

Vulkana ble bygget i 1957, designet for sesongfiske. Om sommeren fisket hun sild, mens det om vinteren ble lagt drivgarn etter torsk og sei. Om våren jaktet hun hval rundt Spitsbergen. I 2009 redesignet arkitekten Sami Rintala fartøyet omhyggelig ved å bruke hennes tradisjonelle form. Der det en gang ble lagret 60 tonn torsk, er det nå en japansk inspirert Zen Lounge og en tyrkisk hamam. Hoveddekket har en vedfyrt badstue og en restaurant med plass til opptil 12. Et utsiktsterrasse og et boblebad er tilgjengelig på dekk. Når MS Vulkana er ved kaien kan du nyt vårt spa. Finn et passende tidspunkt for deg og vennene dine til å nyte våre fasiliteter.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0.00
nb_NONorsk bokmål

En salgskampanje

En beskrivelse av kampanjen og hvordan den besøkende kan kreve rabatten