Arktiske ekspedisjoner, spa og matopplevelser.

Privatturer

Vulkana tilbyr ulike turer som passe for de fleste anledninger. Hver sesong har sin sjarm, og vi skreddersyr gjerne turer etter dine ønsker og forventninger. I menyen under finner du turforslag for private grupper. 

For turer med individuell påmelding ta en titt på Fellesturer , og book plass. 

Fellesturer

Her i eventkalenderen kan du se tilgjengelige turer for individuell booking.
For privat gruppe eller skreddersøm se Private Turer eller ta kontakt direkte med oss.

 • 22 Oktober 3 andre datoer tilgjengelig
  Drop in spa 12.00 - 17.00

  Drop in spa

  Dette er et "siste liten tilbud", der vi åpner dørene når vi har mulighet slik at du kan nyte badstu / stamp og steambad ombord på Vulkana! Båten blir liggende til kai slik at du kan komme innom når det passer, for noen timers velfortjent selvpleie!

  Det er dessverre ikke mulig å reservere plass på dette tilbudet.
  Når du kommer ombord ser du selv hvor lenge du ønsker å bli. Dersom det er fullt i badstu eller stamp er du velkommen til å nyte noe godt å drikke foran peisen til det blir ledig plass for bading!

  Kom som du er, ta med badetøy og nyt.

  Les mer og bestill
 • 04 November 2 andre datoer tilgjengelig
  Lunsjtur 12.00 - 15.00

  Lunsj-og badetur

  En perfekt start på helgen. Senk skuldrene og skjem deg bort med en 3 timers lunsj- og badetur ut i Tromsøsundet.

  Les mer og bestill
 • 15 November 5 andre datoer tilgjengelig
  Morgenspa med frokost 07.30 - 09.30

  Morgenspa med frokost

  Vi ønsker deg velkommen med en varm epledrikk i ZenLounge. Verten din vil introdusere deg til skipets historie og fasilitetene ombord. Vi fyrer i stampen, badstuen og steambad. Uansett vær lover vi en hyggelig, varm atmosfære ombord. Etter spa vil du få mulighet til å nyte en lett frokost om bord.

  Les mer og bestill
 • 15 November 5 andre datoer tilgjengelig
  Morgenspa med brunsj 10.00 - 12.00

  Morgenspa med brunsj

  Vi ønsker deg velkommen med en varm epledrikk i ZenLounge. Verten din vil introdusere deg til skipets historie og fasilitetene ombord. Vi fyrer i stampen, badstuen og steambad. Uansett vær lover vi en hyggelig, varm atmosfære ombord. Etter spa vil du få mulighet til å nyte en lett brunsj om bord.

  Les mer og bestill
 • 15 November 5 andre datoer tilgjengelig
  Spatur med lunsj 13.00 - 16.00

  Spa tur med lunsj

  En tre-timerstur med det beste fra Vulkana. Nyt utsikten fra stampen på dekk og den deilige varmen fra badstuen. Om været tillater det blir det badestopp underveis der du kan ta en forfriskende dukkert i sjøen. Etter et godt bad serverer vertskapet Vulkanas fiskesuppe sammen med nystekt brød.

  Les mer og bestill

Om Vulkana

Vi som står bak Vulkana deler en begeistring for den nordnorske naturen, friluftsliv, bad, badstu og gode matopplevelser.  Vulkana er full av sjel, med røft eksteriør og et elegant og rustikt interiør. Vi har komfortable lugarer for opp til 12 gjester. Skipper, mannskap og kokk gjør sitt for å lage en unik totalopplevelse og et annerledes arktisk eventyr.

Opplevelser

Lyngen-lykken

Les mer
 • Opplevelser

  Evolution of a free skier

  Vulkana har ved flere anledninger blitt brukt som basecamp under opptak for skifilmer i Lyngen. Her er et opptak fra en av innspillingene til Field Productions / RedBull med blant annet Aksel Lund Svindal som prøver seg som frikjører.
  Les mer
 • Opplevelser

  Fiskeskøyta "Viga" ble badebåt i Tromsø

  ​I havnen i Tromsø ligger den gamle fiskebåten MS Vulkana, som en av de få tradisjonelle trebåtene vi har igjen fra 1900-tallet.​ Her får du en versjon av hvordan Fiskeskøyta "Viga" ble badebåt i Tromsø.
  Les mer

Følg oss på Instagram